Kennis en competentie vergroten

De relatie met onze klanten is traditie bij Hueck. Als familiebedrijf met een geschiedenis van 200 jaar is een op vertrouwen gebaseerde band met onze klanten zeer belangrijk voor ons. Deze manier van denken komt terug in onze seminars en scholingen.

In de door ons aangeboden scholingen ligt de focus op de praktijk. Trainers gaan op de persoonlijke behoeften en voorkennis van de deelnemers in, zodat aan het einde van de scholing een voor u optimaal resultaat wordt bereikt.

Wij bieden u drie scholingsmogelijkheden aan:

Scholing bij u op locatie

Om de deelname van uw medewerkers zo ongecompliceerd mogelijk te maken, duurt de scholing een dag. Daardoor is de onderbreking van de werkzaamheden minimaal. Wij zorgen ervoor dat onze partners worden voorzien van een zo breed mogelijk scala aan informatie, die u kunnen ondersteunen bij uw dagelijkse werk.

Scholing in-house bij Hueck

Wij bieden ook regelmatig verschillende scholingen aan op onze hoofdvestiging in Lüdenscheid. Bovendien organiseren distributeurs van Noord (Hamburg) en Zuid (Nürnberg) verdere scholingen en evenementen. Als u in een bepaald onderwerp bent geïnteresseerd, kunt u dit eenvoudig aanvinken op het contactformulier en verstuur uw wensen per e-mail. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Online-scholingen

Voor de interactieve online-scholingen, stellen wij een gratis headset ter beschikking, zodat u de live-seminars op uw eigen pc kunt volgen en direct met de spreker van de seminars kunt communiceren. In de seminars "U-waarden van ramen, deuren en gevels" en "brandveiligheid" worden huidige technische en juridische ontwikkelingen meegenomen, zodat u volledig op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkeling.

Aanmeldingsformulier

* Verplichte velden

Thema´s waarvoor u graag een scholing wenst

Aanspreekvorm *

Please enter your first name.

Please enter your family name.

Please enter a valid email address.

Please enter all the characters that you can see on the picture.

De voorschriften t.a.v. privacybescherming dienen geaccepteerd te worden.

Error

U heeft het maximale aantal documenten bereikt. Laat u zich de download-link toezenden of verwijdert u niet meer benodigde documenten.

naar ""Mijn documenten""

Indien u meer documenten wenst op te slaan, kunt u zich aanmelden of registreren.