Hueck live beleven

VFT SEMINAR

22-nov-2018 - 23-nov-2018

Een hoge mate van ervaring en veel technische knowhow in theorie en praktijk zijn de voorwaarden voor een gekwalificeerde gevel en ontworpen. Dit omvat ook continue training, de uitwisseling van ervaringen met planner collega's, contacten met de industrie, bouwondernemers, architecten, algemene aannemers, verenigingen en instituten.

HEINZE Architektour Kongress

22-nov-2018

Deskundigen afkomstig uit de sectoren architectuur, onderzoek, industrie en samenleving, belichten met visionaire projecten en nieuwe benaderingen, nieuwe normen van de hedendaagse architectuur. Het congres neemt daarbij niet alleen aspecten van de schaarste van grondstoffen of de begroting.mee in hun beschouwingen. Ook komen de mogelijkheden die worden geboden door technologische en artistieke innovaties en het gebruik van sociale hulpbronnen, aan de orde.

BAU 2019

14-jan-2019 - 19-jan-2019

De Bau is 's werelds toonaangevende beurs voor architectuur, materialen en systemen. Het heeft zich bewezen als het internationale, efficiënte contact-en business platform voor de bouwsector. Om de twee jaar presenteren we praktijkgerichte innovaties en handel oplossingen voor bedrijven, huisvesting en interieurbouw in nieuwbouw en Stock.

Error

U heeft het maximale aantal documenten bereikt. Laat u zich de download-link toezenden of verwijdert u niet meer benodigde documenten.

naar ""Mijn documenten""

Indien u meer documenten wenst op te slaan, kunt u zich aanmelden of registreren.