EDUCATIONAL BUILDING IN LIPPSTADT

Campus Lippstadt

Communication, functionality and integration into the unspoilt meadow landscape – these were the guiding principles for the construction of the new Lippstadt Campus.

The result is a linear ensemble of buildings flooded with natural light and grouped around a central campus so that every path – to the refectory, lecture theatres or library – automatically passes through this open-air space. At the same time, the simple elegance of the façade, which is made of aluminium, glass and light-coloured brickwork, emphasises the discreet clarity of the ensemble and unobtrusively connects it to the adjacent pastureland.

Error

You have reached the maximum number of documents. Send the download link to your address or delete any documents you no longer need.

Go to "MY DOCUMENTS"

If you wish to save more documents, you could login or register.